Povídej mi o tom.
Anotace: Čekáme na vyprávění...
Vyšli jsme.
Z nebe padaly
zhmotnělé sny vyrvané z našich srdcí
padaly a padaly...
Je jen otázkou času,
než z nich bude břečka.
Povídej mi o tom...
Prosím.
Pochody naší nesmělosti
...přerušované...
Výpadky proudu,
tak kdo vytáhl kabel?
Ze zásuvky
vychází 220 voltů
dávajících jemnou masáž srdce...
.:Chtějí jenom zachránit svět:.
Naše slzné kanálky...
zažívají chvíle povodní
barikády?
Nejsou na ně materiály
...Všechen písek
se už přesypal...
Povídej mi o tom.
Prosím.
Přečteno 455x
Tipy 5
Poslední tipující: Pišák, Bíša, stmivani.na.lepsi.casy
Komentáře (3)
Komentujících (3)