noc kejklířů
...
jen jedna noc
křišťálové oči
zabloudí v mých vlasech
dotýkáš se bez doteku
úsměv napříč
odleskne se
kejklíři za drobný
štěstí sfouknou z dlaní
po větru
chyť si
a utíkej
jen jedno rozednění
jedno rozechvění
čarodějky
za úsvitu
chřadne ticho rána bez kouzel
Přečteno 307x
Tipy 10
Poslední tipující: Aťan, spare, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)