Naruby
Anotace: Naruby toho mám víc. Život, a...to snad stačí.
Triko naruby,
v rádiu ranní džez
- kvílením trubky
plní se uši i dřez.
Chvíli rve oblohu,
pak hladí po duši,
chci dál spát,
tělo deficit vytuší.
Citu, spánku i vědomí.
Je mi slabě sladko,
vznáším se kuchyní.
Jak černá díra
táhnou mě ty zvuky
do nebe.
Z výšky zírám na sebe.
Přečteno 341x
Tipy 13
Poslední tipující: cevert, simsa, Pišák, WhiteSkull, Bíša
Komentáře (7)
Komentujících (7)