Řád světa
Anotace: slova v sesite a oblacna obloha
Řád světa
Zamotané jako ticho
uzly na hlavě
hnízda myšlenek
a vevnitř víří
změť chmýří
a čar
v rychlém sledu
obrazy, barvy, tvary,
oblačná obloha…
Ve chvíli klidu
do sešitu
načmárám
pár slov
která pak budu
opakovat
do skonání světa
dají mu řád
už napořád…
Komentáře (0)