Kominík
Anotace: Kominík
Sbírka:
Lidé
Kominíku,
panáčku ryšavý.
Otři se o mě,
ať jsem též špinavý.
Tvá špína
šťastna jest.
Chci si trošku štěstí
pro sebe též snést.
Jsi hned u nebe,
povídáš si s anděli.
Vidím Tě na komíně,
každou neděli.
Tak pošpiň mě,
alespoň mou tvář.
Chci poznat,
tu štěstí zář.
Komentáře (0)