Mezičas
Anotace: ...už jste připraveni ...já tedy ne ...
Velký temný květ
vyrostl na obloze
a dozrál.
Jemný pel studí
na tváři
i za krkem.
Půvabný důkaz
škodolibosti přírody.
Podvečer
už ve tři odpoledne.
Padá na mne tíseň.
Studí
na tváři i za krkem.
Za zdí
Svíce dohořívají
a vzpomínky
ztrácí se z paměti.
Prskavky na stromku,
pozlátka zabalené v papíru
a reklama
i na lásku.
Připravit.
Ke startu.
Sníh studí
na tváři i za krkem.
Park obklíčený asfaltem
prožívá dál
své krásné utrpení,
být obdivovaný
za mřížemi.
Dnes premiéra soch
sněhuláka
a malé hudby
dětského smíchu.
Mezičas.
Smrti a zrození.
Přečteno 416x
Tipy 40
Poslední tipující: Iva Borecká, cevert, maena, excited, Judita, NikitaNikaT., Ona a on, Žqáry, no, JardaCH, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)