Schody
Schody do nebe
krásný nápad
trochu zazebe
někdy trochu víc
život běží
utichá nevěříc…
Jsou chvíle,kdy vznášíš se,
kdy víš,že jsi…
Mládí,
pocit,kdy víš,
že síla je nekonečná…
Odstupem času
jsi k pousmání…
Je to k smíchu?
K popukání…
Paralely,které chápou vyvolení..
Poklusem času,
trochu zocelení..
Než nad ránem se naděješ,
trochu zmoudříš,
zestárneš..
Bolesti na stálo vykoupíš..
Zapomeneš..
Zarmoutíš..
Ocenění Tebe sama,je tvůj den..
Nevhodně jsi mladá,
máš svůj sen..
Závist zahoď nastálo,
jaro v Tobě,
štěstí září,
asi obstálo….
Přečteno 337x
Tipy 21
Poslední tipující: Vladimír P., cevert, Pišák, spare, dream in emptiness, isisleo, kakaoo, Bíša, Levandule, Martinecka23, ...
Komentáře (13)
Komentujících (12)