Vánoce jsou skutečně kouzelné, je zvláštní, co takové slovo, či ten čas vánoční všecko dovede. ... Mno, lidé přecik mohou být spolu celý rok, tedy alespoň víc, jak jen 1x za rok, bo si dávat dárečky také jen tak pro radost, z lásky, přátelství ... Ale asik v temto spočívá právě to kouzlo Vánoc ...
30.11.2007 23:31:00 | NikitaNikaT.
Pěkná báseň- řekla bych taková klasika Vánoc-příjemná ke čtení,pohodová,odpočinková.
24.11.2007 10:21:00 | s.e.n
moc hezká :) pohoda by měla asi k vánocum patřit, ale nějak jí už necítím...
20.11.2007 18:15:00 | stmivani.na.lepsi.casy
Na vánocích mám rád pohodu i volno. A jak říkáte. Příjde počátek ledna a nastává realita všedního dne. báseň pěkná.
20.11.2007 17:40:00 | Vladimír P.