Paní Smrt
Křik a pláč
"Na tady smutek máš!"
"Děkuji..."
"Vůbec nemáš zač!"
Krev a slzy
"Smrt si pro tebe přijde brzy."
"Proč?!"
"Ty se ptáš?! Jsi moc drzý!"
Horko a mráz
"Umřeš človíčku snáz!"
"Zdalipak srdce maš?!
"Ty se ptáš?!"
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Nikollillinkaa, Vladimír P.
Komentáře (1)
Komentujících (1)