Anotace: ...admine zvaž to
...1/tomu je to fuck ...2/není důvod ...3/tísícovku bych nikdy nedal :))) ...
21.11.2007 14:46:00 | WhiteSkull
Je to laciné, lascivní a smutné. Apeluje to na nejnižším způsobem na primitivismus člověka. Tedy takové reklamy:-)Ale když si jeden uvědomí(a tady to snad napsat můžu), že 80% populace je blbější než já...(než my tady ;-) ), tak co... Jo, nechtěla bych být ženou na reklamním plakátu, u které se zastaví nějakej slintal...Vše jsou peníze...
21.11.2007 08:56:00 | simsa