Óda Smrti
Anotace: ...netřeba komentovat...
Jsi tak chladná a mrazivá
touha k tobě mnou zacloumá.
Obejmi mě, sevři ve své náručí
tak moc až se mi hlava zatočí.
Otevři cestu svou,
cestu dalekou
pro dívku pobledlou.
Jsi tak krásná a svůdná,
pojmi mě do svého lůna.
Polib mě, polibkem chladným.
Vem mě sebou, vždyť je to tak snadný,
Otevři mi bránu svou
spas duši mou
dušičku rozvernou
Komentáře (0)