Anotace: Tři střípečky pro mé nejbližší
To je pěkné. Nohavica, Kryl, Radůza, Čechomor... to jsme na stejné vlně!
28.11.2007 13:34:00 | Vladimír P.
Aleo, kotě, ty jsi vážně dobrá. Umíš skvěle vyjadřovat své pocity. Mimochodem, také jsem sem dal dvě své básně, i když teda skoro se za ně stydím, zvlášť, když je porovnám s těmi tvými nebo těmi od kočičky Murí.
25.11.2007 13:21:00 | Sexy-myšák Jerry