....hvězdám....
....
I kámen vyslíct z kůže
tu prázdnotu co zbude
zavřít do šuplíku...
noc sládne
příchutí rána všedního
ticho kvete
na dně snů
spolykaných šípků
deště vteřin
rozbředlé v příkopech
roků zbloudilých
jen tak si sáhnout
ještě níž
a níž
níž
bláto kaluží
do přehluboké studny
nebe odhodilo
pár neposlušných hvězd
letím
nebo už padám
na začátku
jedné ze svých cest...
Přečteno 377x
Tipy 25
Poslední tipující: Ceký, Levandule, Bernardetta, Aťan, spare, Ishtar, Alci, Bíša, jedam, kliďaska, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)