Spíš klidně
Dneska jsem na tebe zase křičela
kvůli špinavýmu prádlu
asi je to normální
myslím
něco jako
sourozenecká rivalita
Provokuješ
rád
Jenže
Když tě teď vidím
na zpola vyfouklé matraci
s medvídkem pod peřinou
andílek
hrudníček nadouvá se
výdechy, nádechy
tak jak to má být
Vždyť já tě mám ráda
bratříčku
Přečteno 428x
Tipy 9
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku..., Vladimír P., Blázen? =), Ishtar
Komentáře (3)
Komentujících (3)