Velice se mi líbí!
Jako starší člověk ji oceňuji, stejně jako ostatní Tvá dílka, co se alespoň trochu rýmují => oblíbení! :-))
22.08.2008 10:38:00 | poustevník Jirka
Taky už mám pár takových vrásek... A to ještě nejsem nijak starej... (ale to si asi budu říkat pořád... =)
21.12.2007 00:01:00 | Blázen? =)
Pěkná básnička, citová a má atmosféru a řekl bych, že i pravdivá, ikdyž to by spíše měli ocenit starší.
26.11.2007 15:26:00 | Frosty28