pouliční lampě
...
pro nekonečnou dálku
nejasných konců cest
déšť vonící po růžích
do snů nedosněných
lampa
na břehu ztichlých měst
ukazuje palcem dolů
a měsíc
za větvemi bez listí
jako by spal
vítr rozmazal
mu na tváři pihy
...
Přečteno 267x
Tipy 12
Poslední tipující: Michal Kvido, Monsignore, Lucie Teru, Bíša, Aťan
Komentáře (5)
Komentujících (4)