I mně se stalo, že jsem ztratila kamarádku. I když ne kvůli klukovi. Naše přátelství najednou prostě... nebylo.
01.08.2011 21:56:00 | Monica.
Tak tohle se mi stalo několikrát...chtěla bych ti napsat něco pozitivního....třeba , že se nic takovýho už nestane, ale lhala bych jako když tiskne. Ale vždycky je několik málo lidí, o který nikdy nepřijdeš...ale fakt je, že přátelství je trašně křehká věc.
Každopádně je to krásně napsaný, vybavila jsem si ten pocit, který jsem několikrát zaažila...
22.12.2007 17:22:00 | Květa
pekná :) bohužiaľ, aj takéto veci sa na svete dejú a mám za sebou podobnú skúsenosť. Len treba hľadieť dopredu :)
03.12.2007 18:17:00 | Syala