Štědrý den
Zamrzlé bolesti ve věčné tmě
střípky nedbalého štěstí
v té samotě
krásného svítání
kdy bolavé rány dotekem se hojí
ledová rosa
něžně chladí
bolí
máš šťastná tušení
máš radost
vzrušení
víš co z povzdálí se blíží
smutná žena
když oči se ti klíží
návrat v dětství
s radostí jde stranou
vánoční pozdrav,
pak úsměv
nad koledou
a ticho tak zvláštně stojí...
Přečteno 813x
Tipy 18
Poslední tipující: Milásek, unstoppable, Cassandra, kakaoo, Aťan, simsa, Psavec, spare, Martinecka23, Vladimír P., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)