Anotace: ...přirostl mi k srdci aniž bych to nějak registrovala. Najednou je pryč a já pevně věřím že vyhraje tenhle boj s nemocí a že se zase vrátí. Všichni v to doufáme...
Šťastný konec už to mit nebude, ale byl to jeden z nejúzasnějších lidí na světě. Kdo ho znal, může se pokládat za šťastného ...
20.02.2009 17:51:00 | Medvidek.M