Anotace: Holka, milující hory písmenek...stařenka, co bývá mladá navenek...PS:Everything is OK,darling.
jééé ta je tak krásné pubertální:-) moc hezké...zvláště které t o v hlavě trochu prdlo...:-)
06.12.2007 12:54:00 | Lady Carmila
Když o tom tak přemýšlím, já jsem ani žádnou pubertu neměl... :-))
Že by mě to teprve čekalo? :-OOO))
06.12.2007 07:37:00 | La Suneteto