Anotace: Mé nehodné, ale drahé sestře...
Ten svetr z frcu nech jiným a sama si vem nový. Krásně hebounký a teplý a ve všech barvách duhy. Určitě ti bude slušet :-)
Já tě mám taky moc ráda. (zvlášť, když kecáš :-))
Pac a pusu, Sluníčko moje sedmitečný :-)
26.12.2007 19:23:00 | Lisa.Ginmi
Je skvělá.
Ach jo, sestřičko, vrků, vrků... Asi blázním. Chtěla bych jen psát a psát a psát - a kašlat na to, co to všechno znamená. A kašlat na to, co v tom najdou jiní. A kašlat na všechna úmorná rána a pondělí (a pak že začátek je něco optimistického... Zase se nás pokoušejí napálit, něco nám nalhat. Ale co, už nejsme prvňáci v pletených čepičkách od babičky, s velkou taškou plnou písmenek a svačiny a naděje, že nás mají všichni rádi a všichni jsou pravdomluvní jak slovo Boží. Ostatně, to taky lže, moc dlouho kolovalo a teď je jak svetr, který je potřetí ve frcu).
Moc čtu a moc kecám a moc píšu a nic z toho není podstatné
Ale co je, že ano
Asi to, že tě mám ráda, sestřičko moje milovaná.
12.12.2007 18:53:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
Přidje mi to zase jako trochu jiný způsob psaní,než většinou čtu. Líbí se mi hlavně ta poslední věta, která to všechno nějak podtrhne.
10.12.2007 22:02:00 | kucky
Opět bych ráda požádala o vaše komentáře. Tipy nebo odsouzení do větru mi nic neříkají a netěší mě :-)
30.11.2007 11:47:00 | Lisa.Ginmi