Motýl
Anotace: ...sněhová nostalgie...
Okovy nasadil jsi na motýla
a teď se divíš, že nelítá?
Sny zadusil jsi v mysli,
udusal naději...
Ochočil touhu,
slzy v krůpěji...
Teď cítíš stesk,
v srdci máš vinu?
Motýl se zmítá,
láskou tvou hynu...
Nocí rozléhá se slabé volání,
to jenom zvonky zvoní klekání
Pomalu slábne,
křídla povadají
Okovy těžknou,
na zem dopadají...
Přečteno 277x
Tipy 5
Poslední tipující: Martinecka23, Monsignore, Pišák
Komentáře (0)