Pomsta mrazíkovi
Anotace: "K" už mě s...:)
Pod kabát mi zalezl,
a prudil směle dál.
A já se smála o to víc,
když před let lampou tál.
Každý rok ho varuji,
však neslyšícím byl.
Tak se v žáru plamene,
nějak roztavil ..
Neměl mě prostě prudit,
jeho lordstvo mráz.
Však při mínus tisíci,
se dá dohromady zas ..
A až ten čas zas nadejde,
kdy na kabát mi zaťuká.
Usměje se jen let lampa,
kamarádka přítulná ..
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: excited, vapiti, Psavec, d---, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)