krasny vers, takovy neumim... tohle tema je uz tolikrat zpracovany, presto se mi Tvoje zpracovani jevi jako originalni:)
03.12.2007 12:28:00 | Kláárchen...
Královna je královna
a pro rytířské lásky
šance nerovná!
Intkriky, trůny, sázky,
a někdo volá zrada
jsi náhle trůnu blíž...
má-li tě Ona ráda
a to je jenom na obtíž
tak hlava občas padá.
Hle i Záviš už spí tiše
a na hrobě má kříž
Kunhuta byla víš,
tou láskou pro Záviše.
02.12.2007 09:26:00 | MalaIzis