...N...
Nic nenaděláš
/svět se nezmění/
neštěstí neuhneš
/vybere si Tě samo/
nejsi nevinná
/nikdo není/
neplač...
/slzy nepomůžou/
ne,
nedokážeš nelhat
/sama sobě ani mě/
neproklínej nenávist
/pomáhá/
nezkušenost neomlouvá
/zkušenost se získává/
nepochopení nesouvsí
/pochopíš sama/
němě neodpouštěj
/musíš nahlas/
nevysvětluj nic
-nemusíš
/mně ne/
MTR...
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: ludmil, kucky
Komentáře (1)
Komentujících (1)