Střelím ji ďáblu za jedno pohlazení
Za jeden dotek vlhkých dívčích rtů
Že v mžiku zmizí rozplyne se není?
A kolik váží duše básníků?
... a roboti křičí ... HOY! ... tak nevím ... je to dobře nebo špatně? ... čert ví ...
10.12.2007 20:58:00 | JardaCH
...možná,že ty ji namáš na prodej ale těch kteří ji zaprodají je mnoho ...
...Primordial - To The Nameless Dead ...
05.12.2007 11:46:00 | WhiteSkull