Carpe diem
Carpe diem donec id adite,
život je krátký, nemysli na zítřek.
Vzpomínky uschovej na chvíli poslední.
Život si užívej, dělej ho nevšedním.
Carpe diem. Slyš, život je krátký,
co se již událo, nejde vzít zpátky.
Nemysli na příští, co by se mohlo stát.
Co máš chuť učinit, pospíchej vykonat.
Nadešel asi poslední den,
svět na to, bohužel, nebyl dost připraven.
Lidé se zbláznili, pláčí a bědují.
A já to všechno s trpkostí sleduji.
Carpe diem, konec je tu,
nemysli na pomstu, na zlost a odvetu.
Užívej života, překrátký čas,
vypni už, nemysli, emocím napospas.
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: Lyuk
Komentáře (1)
Komentujících (1)