Mé stromy
Mé stromy nebe nezarostou.
Dám velký pozor.
Má oblaka si chtějí hrát.
Má země vlhne rosou prostou.
Dám velký pozor.
Leč v lidech chřadnu na stokrát!
Sto první ochutnání,
dám převeliký pozor.
V hořkosti lze lidi rozpoznat!
Přečteno 297x
Tipy 11
Poslední tipující: Pišák, jedam, j.c., s.e.n, Špáďa, Taog
Komentáře (2)
Komentujících (2)