pletení
...
obratce a pak hladce
slova do žil
přikovám
trpké víno voní
chutná sladce
vlastní duše na oprátce
osud není dokonán
myšlenky hrubnou
v poli režném
vlčí máky
kdosi mě svádí
a já nevím ani
kdopak to ve mě
něžně
nástroje smrti
po čepeli hladí
...
Přečteno 313x
Tipy 18
Poslední tipující: just me, Lota, ludmil, Michal Kvido, spare, el viento, Bernardetta, Bíša, Aťan, Lacosta1, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)