Anotace: ..bez iluzí
Litovat budu
nebo ty snad
hlavně mi neříkej
že mě máš rád
poznat mě smíš
vichřičnou saň
andělsky zavrčím
potom se braň
očím mým
bezbřehým
06.12.2007 21:14:00 | Lucie Teru
pujdu do tebe
a to zcela..
z raje do nebe
uvidis...
bude to mela..
pujdu do tebe
jenom tak..
pocitis nehu
vasen a tlak
pujdu do tebe
kdyz mi to dovolíš
budeš litovat
až se probudíš.. .o))
06.12.2007 20:46:00 | Bean