Property of death - (Vlastnictví smrti)
Barvy a vůně poznávat,
Jak motýl sosat svět chcem hned,
Proč naději si nedávat?
Jen pamatuj, jsi Property of Death.
Jen pamatuj na Damoklův meč,
Ty víš jak život končí,
Jen ke konci neztrať řeč,
Beze slov se špatně loučí.
Do korun stromů posadit svou duši
A tiše doufat v nekonečný svět.
Co mysl ne, to srdce dobře tuší.
Ty i já – Property of Death.
Ty i já skryti v ječném lánu,
Křísíme krále Ječmínka.
Až mezi klasy stulíme se k ránu,
Stihne nás poslední vzpomínka.
Poslední vzpomínka, poslední soud,
Zpocené prsty, chvějící se ret.
Cháron, Styx a kalný proud
A tichá kletba – PROPERTY OF DEATH.
Přečteno 370x
Tipy 7
Poslední tipující: Evžen Bizon, Džín, Karmínka, CHUJ
Komentáře (5)
Komentujících (4)