Tlukot
Anotace: Pokud nemáte rádi špatné básně, neklikejte.
Už dobušilo tvé srdíčko,
a mé rty se tisknou na čelíčko
jak první mrazík studené.
Tvé rtíky se už neotevřou,
pěstičky můj prst nesevřou,
tělíčko tvé jak z kamene.
Očička máš zavřená,
jako bys jen spal!
Já jsem smutkem zlomená,
mé srdce drtí žal.
Nikdo neví, jak to bolí,
když matce dítě nemoc skolí!
Je to bolest hrozná, namouduši!
Když tlukot srdíčka ztichne ... už nebuší.
Přečteno 462x
Tipy 25
Poslední tipující: Azure angel, 4LJFilip, Isquieasuus, BARBYE, Dilla, Melounekk, Lachailla, fuu, Charibeja, .K.r.i.s.t.y., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)