...xxx...
...
prach a popel
slova a slova padají
...slova jsou
a zmizí
requiem noci
pod křídlem netopýra
kroky zevnitř
a zvenčí dým
pohladím
očima
rukou nebe
hlad po lásce
nechám zajít
na oubytě
dnešního
dne
..
Přečteno 267x
Tipy 11
Poslední tipující: Ceký, Lota, Aťan, Psavec, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)