Bez odpovědí
Anotace: špatnější nálada
Ze strachu,
z věčné samoty,
volám jména,
dovolávám se přátel,
rozhovorů a zpěvů,
ale nic nepřichází.
Křičím a poslouchám,
ale rty i uši zklamou,
už nehraji písní toulavou,
nezpívají něžnost,
ale říkají, že láska,
to je nekončící věčnost.
Chybí mě,
smutno je.
Přijde, nepřijde?
Kdy?
Kde?
Nebo ne?
Amen lásko.
Umírej.
Přečteno 215x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, Monsignore
Komentáře (0)