Krvavá smrt
Ve stínu krypty se skrývají,
soucit s nikým nemají,
ve stínu ulic čekají,
až pujdeš kolem vyčkají.
Tvé kroky se přiblíží,
na krk ti nahlíží,
zkoumavě si tě prohlíží
dychtivě tepnu vyhlíží.
Nejistě temnem kráčíš,
ohlédnou se nestačíš,
lekhé kousnutí ucítíš
A pak už nic necítíš!
Jsi mrtev!
A já syta!
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: E., Azazen
Komentáře (2)
Komentujících (2)