Anotace: ...už nevnímám
Jo, jo, typický chlap. Nikdy není nic dobře a za všechno můžeš ty, nikdy on - i kdyby kvůli tomu měl otočit Zemi třikrát kolem dokola (alespoň slovně), a vyjmenuje ti, cos všechno měla a neměla a dělala a nedělala... A dělají to tátové i partneři. A pak ať mi někdo něco říká o mužské logice.
A je to výborně podáno :-)
12.12.2007 18:15:00 | Alea - kometa kdovíco přinese