Kněžna
Anotace: Láska a povinnost se zkřížili a nutně musela vyhrát povinnost.
Hrdá a něžná
Mladičká kněžna
Vydala rozkazy
Muži zemřeli provazi
Dívka nevinná
Svému stavu povinná
Smutný obličej krásky
Vojáci hlídali hlásky
Poctivá k poddaným
Něžná k milovaným
Kněžny odvaha nezmírá
Plamen v jejím srdci umírá
Milý zemřel s rozkazem
Kníže zaškrcen provazem
Dívka nezná dvojí metr
V síni smutně vyje setr
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: Akae, vandule, Rikitan, Bíša, Azazen
Komentáře (2)
Komentujících (2)