Anotace: Inspirováno školní vánoční výzdobou, která je poněkud morbidní, i když to tak ta učitelka nemyslela. Šílím, já vím. Ale nebojte, Radůza zpívá, že "Jednou to pomine, dobrý, zlý, jen my ne, jednou to přebolí, ať je to cokoli"
Jak už jsem ti ,má milá, řekla, hodnocení téhle básně by se dalo shrnout pod jedno jediné slovo. Tohle je totiž nééésmírně "UHOZENÉ"!!!
(Ale ty andělíčci...to byste museli vážně vidět! :-))
17.12.2007 14:12:00 | Lisa.Ginmi
Protože jsem se na přechodnou dobu zbláznila a také z důvodu naprosté absurdity okolního světa jakož i mé existence vůbec.
Ale ty andělíčci... to bys musel(a) vidět.
16.12.2007 23:23:00 | Alea - kometa kdovíco přinese