Po kapkách
Po kapkách
skládám svůj sen
po kapkách
složil jsem
další den
s podivuhodným nápadem
oloupen o čas
na zemi
leží jen
mé tiché přání
a nápad dítěte
vyznání
co rychle do temna
odběhne
bojím se noci a sebe v oblacích
utíkám s sebou
po řádcích
čtu stále dokola mé pokání
bolesti srdce
mé vyznání
plamen co stále plápolá
ze všech sil
náporu hanby
snad navzdory sobě
navždy odolá…
Přečteno 333x
Tipy 8
Poslední tipující: Milásek, Meriel, Bíša, Martinecka23, simsa
Komentáře (3)
Komentujících (3)