Anotace: O básnících a jiných úchylech. Další šílená - nelekejte se, nic se neděje, jen jsem hloupě patetická. A bavím se tím. Ječím do tmy jen kvůli ozvěně a děsím tím netopýry, což ovšem není pěkné a mělo by se mi to zakázat, nemyslíte?
Tak to mě dostalo! Fakt moc povedený!!! Zvláštní provedení.. Opravdu skvělý! Tleskám ti! :-)
Je to chvílema tak absurdní až ta pravda zabolí... ;-)
14.01.2008 15:51:00 | Liss Durman
A jak já mám vědět, které z nás ty pocity jsou?! Copak jsem nějaká vědma? Ale forma je moje, tím si jsem (skoro) jistá :-).
19.12.2007 08:15:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
Sestřičko, to jsou tvoje myšlenky nebo moje?
Je to opravdu výstižný. :o)
18.12.2007 16:10:00 | Muriel
Je to tak - vypíšeš se a jsi OK! A když se vyřveš, je to ještě lepší...
17.12.2007 18:29:00 | Chancer
líbilo se mi to, že by se verše měly brát jako diagnóza, máš vcelku i pravdu...
17.12.2007 15:39:00 | Lexisa