Anotace: Když u některého dílka neuvidíte TIPY 0 (nula), tak to nejde otevřít. PROSÍM NETIPUJTE NIKOHO!!!!!!!!! To je, jako byste ho smazali. (Provizorium, než to admin opraví)
Lidičky, já jsem tak smutnej, že když se ráno holím, tak se dívám raději na druhou stranu...
19.12.2007 20:17:00 | Aťan
..já myslím,že komu jednou začne v žilách kolovat "modrá krev" :) bude se vracet rád!
19.12.2007 12:51:00 | Jiparo
Co naděláme...
Holt to musme přečkat, jen doufám, že nedojde k hromadné migraci. Jakmile si lidi zvyknou jinde, už by tu pak nemuseli trávit tolik času. A to by byla škoda...
18.12.2007 21:33:00 | Nikytu