ahoj zlato,sorry,že to tak trvalo,než jsem sem vlezla,ale znáš to.Dílko se mi moc líbí,přijde mi,že začínáš psát trošku "snově",jakože už to připomíná představy a iluze,kdežto starší dílka tě ukazujou jako tu,co je nedobrovolně nohama pevně na zemi a píše svý verše o tom,co jí život nakládá...
Kdyby se tu postaru bodovalo,máš ode mě 100%...
30.12.2007 22:51:00 | Courtnei