bylo to trapné? dámy
to věčné ticho
ticho mezi námi
úzkostné pohledy do očí,
prostě nic
do stejné řeky
asi vážně víckrát nevkročíš
asi mě to mrzí
ale nechám to na Vás
už nemám sílu
a nucený smích
cítila jsem,
že tam nepatřím
asi mě to mrzí
ale já nejsem a nechci
být ...třeba náhradník