Anotace: Chyťte do dlaní, co chytit nejde!
Někdy chtít jen nestačí, když štěstí v dál ti odkvačí, ale přesto jde v dlani svírat alespoň kousek úsměvu...
29.12.2007 22:59:00 | Jahudkka
Nádhera! Tahle báseň by se měla předepisovat jako lék všem zoufalým, bezradným a životem zklamaným. Už dlouho jsem nečetla nic, co by v sobě obsahovalo tolik čisté pravdy a co by mi tolik zvedlo náladu. Moc dík :-)
26.12.2007 13:03:00 | Lisa.Ginmi
No však právě proto se říká "nic není nemožné"... :-)
26.12.2007 11:49:00 | Chancer