Sleďozvědný vrtoch
Anotace: Trocha poezie ve Vogonském stylu aneb absolutní báseň
Splovený upafejl požígal na nabolonskou trulinu jako křídometná žblafka, kráchaje v mlák, zahloubaje v mrsk, a toť žablovzdorný fraďák, jež kulminoval na převibrované diskoctnosti, ubírající se v nemolinový řád zkraulovaného kohouta.
Jinak, střídvše, budu muset splasknout tebe i tvé masovrty, kvůli pálkovzdorným míčkosladům rošádujících na nalitožených parketách sletné mlžnozofie. Tato vzduchovrtnost však nesmí přimřít mezi vykrajuvšími střesky. Tímto splaskogebným ubikantem smí být zlatoslučována pouze krasojízda výstupkohermů na harmonických lutolismech a utomilismech. Pak se může sleďozvědný vrtoch lopotit.
Přečteno 411x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeníček., ludmil
Komentáře (2)
Komentujících (1)