Slova růže
Anotace: Jsem si uklízela v pokoji a našla starý notýsek s básničkami. Je to už docela dávno psané, nevim ani jestli je to dobré. Posuďte sami.
Věřím na lásku
dávám ti růži
jsou tam má slova
jeden okvětní lístek-jedno mé slovo
Trn je můj hřích
stonek zas cit
a kořeny?
to jsou mé ruce
jsou mou ozvěnou
Růže...
Můj svět je i tvůj
chceš ho sdílet se mnou?
Chceš?
prosím odpověz...
prosím...já volám tvé jméno
dávám ti růži, dávám ti život
dávám ti vůli.
Už nejsi....
byla jsem tvá růže
kterou jsi měl zalévat
Jsem smutná
naději nevidím
dávám ti růži, dávám ti květy
dávám ti stonek, dávám ti trny
dávám ti sebe...
Jsem uschlá růže
mé lístky jsou zvadlé-má slova mizí
mé trny jsou tupé-hřích už nemá cenu
mé kořeny už nejsou-nic necítím
chtěla byhc cíl
cítím jen bolest a úlevu
jsem sebevrah
anděl smrti
jdu hledat svou oběť...
Přečteno 317x
Tipy 6
Poslední tipující: cevert, Beepat, L.L., Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)