Volání divočiny
Anotace: volám já, voláš Ty ...
Mikroskopická smítečka prachu
vdechuju ze strachu,
že Tě ztrácím
A tisíckrát zamčenou duší
přesto toužíš
a voláš
a já se zas vracím
V nekonečnu střípků
naděje a hříchů
měkounce šlapu Ti na míchu
Se síťkou bytí
převrať mi žití
v pohádkách snění
-než přijde zapomnění...
Komentáře (0)