Stáli a čekali
Anotace: leč dočkat se nemohli, žádný zpovídání
.
Vzpřímeni
v dáli
nehybně stáli
tam stáli
na stráni
- hodiny čekání -
stáli tam nad vrchem
s nitrem svým
nekrytým
povrchem
I za zády
křídla složená
mými pády
poraněná
tak hrdě stáli
jak stromy
jež oheň spálil
vichr zlomil
jak stromy
s plameny v korunách
když cítí
že Smrti jsou na dosah
tak zářiví
proti hvězdnému jezeru
slíbila jsem
že zajdu k nim
k večeru
.
.
mí tři andělé pláčou
zklamaní
místo mě přišlo
zas jenom
svítání
.
Přečteno 448x
Tipy 31
Poslední tipující: A. V. Nýmand, Emily Winnacott, maliska, maena, drsnosrstej kokršpaněl, WAYWARD, takova, Padající listí, 0-0, Smeták, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)