Anotace: ..není jen jedna malinká postava z mé vlastní pohádky. :) Kdo ho pozná, bude sněden.. a přátelstvím už nepodveden.. :D
Me to, nevim proc, pripomina snidani:) A ja mam snidane rada.
07.01.2008 22:15:00 | Fried Green Tomatoes
ještě jednou mi řekneš Marsí a jistota, že tě nezabiju se rapidně snižuje...:)(tahle věta vůbec neměla znít tak výhružně jak vypadá napsaná:)
Marsí jsou blondýny z telenovel... a můj život je jenom malá zvrhlá scéna rádoby alternativních pošuků....:)
mimochodem jsem se někde dočetla, že máš sako s velbloudama... růžový nebo zelený... koupím za preclík od snídaně nebo medvídkovo vylouplý očičko!
03.01.2008 17:19:00 | Trdlo
jen cvoci nechávaj stonat nostalgii... no jooo
03.01.2008 16:40:00 | Trdlo
Není to další hádanka, že ne?? :D... to už by moje sebevědomí nemuselo přežít...
29.12.2007 15:33:00 | prostějanek