Kabát Kaina
Anotace: Šaty dělaj člověka...
Zírám z okna, vidím lidi
co se za své tělo stydí.
Překryjou ho šaty, šminky,
nebo šátkem od maminky.
Zrada skrytá pod kabátem
vyrovná se ráně dlátem,
však by byli i dál vrazi,
byť by byli všichni nazí...
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Borecká, Jan Simon, maena, Pišák, Bean
Komentáře (3)
Komentujících (3)